Welkom het forum van HWZ

Dit forum is bedoeld voor de huidige en toekomstige huurders van Wonen Zuid. Hier kunnen vragen worden gesteld, discussies worden gevoerd en kan kennis en ervaringen worden gedeeld. Voor dit forum gelden enkele belangrijke regels:

Dit is een beschaafde plek voor openbare discussie
Behandel dit discussieforum en elkaar met respect. Alle uitingen die kwetsen, beledigen, discrimineren, seksueel van aard zijn worden verwijderd. De plaatser kan vervolgens kan waarschuwing krijgen en in het uiterste geval de toegang worden ontzegd.

Verbeter de discussie
Help ons om dit forum tot een plaats te maken waar een constructieve discussie gevoerd kan worden en vragen gesteld en beantwoord kunnen worden. Het doel is om samen een stap verder te komen. Het kan gaan om individuele belangen of om collectieve belangen. Probeer er voor te zorgen dat we met iedere post (topic en/of reactie) een stap verder komen!

De onderwerpen die hier worden besproken, kunnen belangrijk zijn voor u en voor ons. Wees respectvol voor de onderwerpen en de mensen die ze bespreken, zelfs als u het niet eens bent met wat er wordt gezegd.

Een manier om de discussie te verbeteren, is door te ontdekken wat er al gebeurt. Besteed hier tijd aan het doorbladeren van de onderwerpen voordat u antwoordt of uw eigen onderwerp begint, en u heeft een grotere kans om anderen te ontmoeten die uw interesses delen.